JUALAN DIBUKA !

blog ini sedang dalam proses update barang-barang untuk jualan dari masa ke semasa. sekiranya anda berminat untuk membeli sila isi BORANG PESANAN yang telah disediakan.

untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut bolehlah menghantarkan email ke : ceksumolekswork@gmail.com atau telegram ke @iamceksu


Sekian Terima Kasih.

DIY: Cara Buat Penyangkut Sandal @ Kasut

Setiap orang mesti ada satu atau dua pasang flip flop kan? daripada bersepah sepah tak tersusun boleh guna cara ini untuk menyimpan filp flop korang.. cara dan peralatan yang digunakan sangat senang!




nak cantik lagi korang boleh warnakan penyangkut ni ikut kemahuan korang tersendiri dengan hanya menggunakan spray warna.. boleh juga tambah reben untuk mencantikkannya lagi.. contoh boleh tengok macam ni..
gunakan daya imaginasi anda sendiri.. be creative! sumi dah cuba.. korang bila lagi? :-) dan hasilnya korang boleh simpan kasut macamni.. credit to EPBOT.COM 
selamat mencuba!

Follow AisumiChan on Twitter

BORANG PESANAN

Semua pelanggan yang menggunakan sistem pembelian dalam talian ini bersetuju dengan segala terma dan syarat, polisi dan prosedur termaktub didalam laman ini dengan rujukan. 

Nama Penuh:
Email:
No. Telefon
Alamat Pengeposan
Kategori Produk: Set Wajah (skin care)
Kosmetik / Make Up
Kecantikan & Kesihatan
Produk Khusus Wanita
Produk Khusus Lelaki
Produk Khusus Bayi
Wangian / Perfume
Kod Produk : (contoh : VS mini 1)

This HTML form was created by Freedback.


Pembelian akan diproses dalam masa 1-3 hari selepas transaksi pembayaran diterima. Pesanan akan terbatal sekiranya tiada pembayaran diterima selepas 48 jam dari tarikh invois pesanan dikeluarkankan. 

TERIMA KASIH DIATAS KEPERCAYAAN ANDA UNTUK MEMBELI BERSAMA KAMI.